Frequently asked questions

Over de betalingsmogelijkheden en voorwaarden.

Betalingsmogelijkheden en voorwaarden

Betaling in 1 keer

Betalen gaat op factuur en kan worden voldaan via iDeal of bankoverschrijving. Wanneer je ervoor kiest om het volledige bedrag 1 keer te betalen ontvang je de factuur binnen 2 werkdagen. Het volledige factuurbedrag dient voor de start van de opleiding te zijn voldaan. 

Het voordeel om het volledig bedrag in 1 keer te betalen is: Je krijgt de beste prijs en 1 factuur is eenvoudiger voor de administratie en aftrek voor de belasting. 

Gespreid betalen

Je hebt de mogelijkheid om gespreid te betalen in 3 of 5 gelijke termijnen. Voordat je start dient minimaal 50% betaald te zijn. Het totale bedrag in een keer voldoen geeft je een betalingsvoordeel. 

Vervaltermijnen

De standaard vervaltermijn van facturen is 14 dagen, hierna wordt een eerste herinnering verstuurd. Indien de factuur dan nog niet is voldaan zal op dag 26 een tweede herinnering worden verstuurd met een vervaltermijn van 5 dagen. Wanneer de factuur dan nog niet is voldaan zal een laatste herinneringen worden verstuurd met een vervaltermijn van 5 dagen. Indien de factuur niet is voldaan op dag 37 zal deze worden overgedragen aan onze incassopartner voor verdere afhandeling. 

Annulering

Binnen 14 dagen na inschrijving kun je je inschrijving nog kostenloos annuleren. 

Tot 31 dagen voor de start van de opleiding, betaal je 10% administratiekosten. 

Na 31 dagen voor de start van de opleiding, vindt er geen restitutie meer plaats. Wel is er een mogelijkheid je inschrijving door te schuiven naar een van onze andere opleidingen of je kunt iemand anders in jouw plaats deel laten nemen, mits diegene aan de vereiste vooropleidingen voldoet. 

Studenten Korting

Er is een speciale korting voor studenten en jongeren t/m 23 jaar. Ben je student of jongeren dan krijg je in de regel 10%,- korting op elke training die je volgt bij mindboost academy. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Mail ons op info@mindboostacademy.nl. 

Veel werkgevers zien een NLP Practitioner Training als toegevoegde waarde voor hun medewerkers en vergoeden vaak om die reden de financiële investering.  

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist voor de 12-daagse NLP Practitioner training. Deze training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in NLP.  

Groepsgrootte

Wij kiezen er voor om onze groepen niet groter te laten zijn dan maximaal 20 deelnemers. Er is dus meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht door de aanwezige NLP trainer en coach. 

Studiebelasting

Qua studiebelasting heb je volledige vrijheid. Het kan natuurlijk helpen om alvast de stof in te lezen, maar er zijn geen vereiste. Als je vragen hebt over de NLP-theorie, is er tijdens de trainingsdagen voldoende ruimte om deze te stellen. 

Klachtenprocedure

U heeft een klacht wat nu?
We hopen natuurlijk dat u helemaal tevreden bent. Maar als u vindt dat het beter of anders kan, willen we dit graag van u weten. Wanneer u ontevreden bent, kunt u een klacht bij ons indienen.  op onze klachtenprocedure pagina